Selecteer een pagina

Witgoed reparatie in Nijmegen nodig?

Professionele en ervaren witgoed monteurs!

Wasmachine reparatie
Koelkast reparatie
Vaatwasser reparatie
Droger reparatie
Ervaren monteurs

Bel 024-2022833Storing melden

Momenteel 3 witgoed monteurs beschikbaar in Nijmegen.

Witgoed merken

Witgoed Reparatie Nijmegen

Het komt nooit gelegen altijd wanneer uw wasmachine een defect of storing oploopt. Wij begrijpen dit en willen u hier graag van af helpen. Gelukkig zijn onze monteurs super ervaren en zijn professioneel. Hierdoor kunnen zij u snel helpen. Dit scheelt niet alleen in tijd, maar ook in reparatiekosten. Onze ervaren monteur krijgt uw wasmachine zo weer aan de praat.

Onze monteur komt bij u op locatie. Dit is niet alleen snel, maar ook praktisch. Wilt u misschien vakkundig advies? Neem dan direct contact op. Bel of maak online direct uw afspraak.

12 maanden garantie op uw witgoed reparatie.
Bij ons kunt u uitgaan van service, tevredenheid en kwaliteit.
7 dagen per week beschikbaar.
Telefonisch bereikbaar vanaf 07:00 tot 21:00 uur.

Witgoed reparatie Nijmegen

Direct een afspraak maken
Alle merken & soorten witgoed
100% eerlijke storingdiagnose
Géén voorrijkosten
Géén parkeerkosten
Meer dan 30 jaar ervaring
Beste in wasmachine reparatie
Ervaren & professioneel

Witgoed monteur Nijmegen

Witgoed Reparatie is werkzaam in Nijmegen en in de nabije omgeving van Nijmegen. Nieuwsgierig of wij ook in uw regio werkzaam zijn? Aarzel niet langer en neem contact op.

  • Scherpe prijzen, geen onverwachte verrassingen.
  • Wij repareren pas nadat u akkoord geeft. De keuze is altijd aan uzelf. (Geen verborgen kosten.)
  • Reparatie bij u op locatie.
  • Vandaag gebeld? = Snel hersteld.

Het is natuurlijk heel vervelend wanneer uw witgoed apparaat niet meer meewerkt. Witgoed Reparatie Nijmegen snapt dit en helpt u graag verder. Op ons kunt u rekenen voor al uw reparaties. Onder andere repareren wij de vaatwasser, koelkast, wasmachine of oven.

Onderhoud aan uw witgoed apparaat is cruciaal en wordt helaas vaak onderschat. Met de juiste onderhoud kunt u witgoed reparaties voorkomen. Bel kosteloos om hierover advies te vragen aan onze monteur. U kunt zowel online, als telefonisch uw afspraak maken.

Wanneer het om echte witgoed experts gaat dan zijn wij uw match. Onze ervaren witgoed monteurs hebben jaren ervaring in het vak. Onze monteurs hebben een 100% transparante werkwijze. Na de diagnose zal hij de prijsopgave aan u uitleggen. Hij repareert pas nadat u akkoord geeft. Wij willen onverwachte verrassingen voorkomen.

Vaatwasser reparatie Nijmegen

De beste tarieven
Snel gerepareerd
24/7 beschikbaar
Ervaren monteurs
Reparatie garantie

Wij repareren onder andere:

Boiler
Oven
Gasfornuis
Koelkast
Wasmachine
Wasdroger
Vaatwasser

Wasmachine Reparatie Nijmegen is hét adres voor uw witgoed reparatie.

Gespecialiseerd en ervaren in de volgende witgoed merken:

Miele
Bauknecht
Bosch
Hotpoint
Whirlpool
Siemens
AEG
Pelgrim
Zanussi

Aarzel niet langer en bel direct!

Wasdroger reparatie Nijmegen

De beste tarieven
Snel gerepareerd
24/7 beschikbaar
Ervaren monteurs
Reparatie garantie

Wasmachine kapot? Wij herstellen deze met witgoed reparatie.

Wanneer uw wasmachine stuk gaat is dit niet alleen vervelend, maar ook heel onhandig. Niet alleen uw vieze was stapelt op, maar ook uw frustraties. In sommige gevallen kan de monteur u op afstand helpen. U kunt zelf contact opnemen met onze monteur en zo telefonisch vakkundig advies ontvangen. Wij raden iedereen af om zelf te repareren voordat u de monteur heeft gesproken. In veel gevallen kunt u het probleem verergeren. Aan de telefoon kunt u al uw problemen beschrijven aan de monteur en hij zal u vertellen wat u precies kunt doen. De monteur legt u bijvoorbeeld uit hoe u een “hard-reset” kunt uitvoeren, wellicht dat uw wasmachine of ander witgoed apparaat dan weer functioneert.

Witgoed merken
Nijmegen-Centrum Nijmegen-Oost
Nijmegen-Oud-West Nijmegen-Nieuw-West
Nijmegen-Midden Nijmegen-Zuid
Dukenburg Lindenholt
Nijmegen-Noord
Nijmegen

Alle regio’s rondom Nijmegen (+25km). Geen voorrijkosten en parkeerkosten.

Teruggebeld worden?

Vul het onderstaand formulier in Of bel 024-2022833 en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Zelf de wasmachine repareren is afgeraden.

Als u toch de keuze maakt om uw wasmachine zelf te repareren, is het een wijze keuze om eerst even te bellen met een ervaren monteur. Advies opvragen is uiteraard gratis.

Altijd originele en nieuwe onderdelen voor reparatie

Onze monteurs gebruiken alleen originele en nieuwe onderdelen voor alle witgoed reparaties. Deze gaan voor een langere termijn mee en zijn duurzaam. U wilt niet nog een bezoek van de monteur omdat u weer hetzelfde probleem ervaart. U heeft hoe dan ook 12 maanden garantie op de witgoed reparatie.

Aarzelt u of wij ook in uw regio actief zijn? Aarzel niet en neem contact op.

Corry
uit Nijmegen
Wasmachine reparatie

"Vandaag is er een monteur langs geweest. Onze wasmachine pompte niet weg. Het is weer gerepareerd. Snel op locatie en professioneel en vriendelijk. Bedankt!"

Ricky
uit Bottendaal
Wasmachine reparatie

"Ik ben via google hier gekomen en twijfelde eerste om een afspraak te maken, maar gelukkig heb ik dat wel gedaan! De monteur kwam snel op locatie bij mij thuis om de wasmachine te repareren. Er moest wel een onderdeel nog besteld worden die ze de volgende dag erin hebben geplaatst!"

Jozefina
uit Hazenkamp
Vaatwasser reparatie

"De monteur is langsgekomen en heeft het vaatwasser defect snel opgelost. Wij kunnen weer een paar jaar verder met onze Samsung vaatwasser. Bedankt voor deze top service!"

Franziska
uit Zwanenveld
Wasdroger reparatie

"Een vriendelijke en professionele witgoed monteur heeft vandaag onze wasdroger gerepareerd! De droger stopte midden in het programma en nu is dit gelukkig weer opgelost. Eindelijk weer zonder zorgen de was kunnen drogen."

Marnik
uit Vogelzang
Wasmachine reparatie

"Ik heb gekozen voor deze wasmachine monteurs omdat ze ook op zaterdag langs kunnen komen. Onze Miele wasmachine werkt gelukkig weer naar behoren. De monteur was erg vriendelijk en ging snel te werk. Bedankt!"

Michiel
uit Oosterhout
Vaatwasser reparatie

"Onze vaatwasser heb ik laten repareren door wasmachinenijmegen.nl. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. De vaatwasser kan weer een paar jaar mee! Bedankt voor de geweldige service."

Reparatie aanmelden

Vul ons formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.